Minilån

Låna pengar snabbt och enkelt

JÄMFÖR LÅN SNABBT
MINILÅN.SE

SMSlån

Ett snabbt alternativ att låna

Låna ett belopp mellan 500 kr och 10 000 kronor
När man använder ett smslån så behöver man inga säkerheter (fast inkomst) eller borgensmän. Ett smslån kan sökas av vem som helst som har en ålder över 18 år. De flesta seriösa sms-kreditgivare kräver dock att man inte har någon tidigare betalningsanmärkning men de finns de som även erbjuder detta. Man ansöker om pengar genom att skicka ett sms till långivaren, därav namnet smslån. Nuförtiden kan man även göra ansökningar via internet.

Syftet med snabba och smslån
De är avsedda för tillfälliga utgifter som man inte har pengar att betala för tillfället, men kan betala tillbaka om några veckor, högst en eller två månader. Syftet med snabblån är hjälpa personer som har tillfälliga penningbehov, och det är inte avsett för ett fortsatt och långvarigt behov av pengar.

En kritiserad metod på grund av höga räntor / avgifter
Smslån blir ofta kritiserad av media på grund av den höga avgiften som lånet innebär. Den senaste tiden har det tillkommit aktörer som lånar ut en mindre summa pengar under en kortare tid och då handlar det inte om 30 dagar, utan så kort tid som tio till två veckor.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *